avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis- perimare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis- perimare

daca intr un dosar privind cntestatie PV suspendare permis, intervine perimarea, ce se intampla cu permisul?? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 09:47, 4 Septembrie 2009
Intrucat perimarea a intervenit din cauza contestatorului (a persoanei care a facut plangerea contraventionala), atunci procesul verbal este considerat ca legal incheiat, iar acest proces verbal produce efectele mentionate in cuprinsul sau: suspendarea permisului si amenda.
Perimarea intervine in caz de lasare a cauzei in nelucrare , timp de 1 an in materie civila ( 6 luni in materie comerciala ) , din culpa partilor , nu a instantei de judecata.

Pe cale de consecinta, sanctiunea suspendarii permisului trebuie executata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un proces comercial care a fost suspendat in 2005? zoi zoi la detalii este trecut "ÎN TEMEIUL ART. 42 DIN LEGEA NR. 64/1995 SUSPENDÃ JUDECATA CAUZEI. CU RECURS. PRONUNŢATÃ ÎN ªEDINŢÃ PUBLICÃ.".Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Suspendare judecata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna Ziua ! Am o problema de lamurit si sper sa o pot face cu ajutorul dumneavoastra. In luna martie a acestui an am primit o amenda de circulatie pentru ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)