avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... delegatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

delegatie

buna ziua! sunt angajat intr o firma multinationala,la momentul actual in localitatea noastra nu mai sunt minute de productie,sec au venit si ne au comunicat ca vom fi delegati intr o alta localitate din tara pentru aproximativ 60 de zile calendaristice,....am studiat art 43 44 din C muncii si am observat ca pot prin CCM la nivel de unitate si ROi ca pot fi sanctionata disciplinar....pana la desfacerea CIM daca refuz aceasta delegatie.....din punct de vedere social si familiar nu pot sa efectuez aceasta delegatie.....ca mine sunt sute de femei ....noi lucram de 15-20 de an in aceasta societate si am inteles ca suntem la finalitatea contractului cu clientul....in CCM la nivel de unitate avem stipulate 12 salarii compesatorii...ca sa ne dea afara acum fara nici un ban....abuzeaza de drepturile si obligatiile salariatilor din Codul Muncii si din REGULAMENTUL INTERN intrebarea mea este daca exista vreun avocat in tara asta care poate oprii aceste abuzuri din societatea noastra si daca putem legea din Romania ne poate sprijinii in vreun fel ??????? suntem din Arges asteptam un raspuns puteti sa ma contactati si messenger la adresa paunoiu_anamaria@yahoo.com suntem dispusi sa platim si onorariu unui avocat bun care ne poate reprezenta!!!
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2017
paunoiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce sa fac ? elena69 elena69 Va rog dati-mi si mie un sfat , lucrez la o fabrica de mobila si tapitarie de 4 ani ,acum patronul nu mai are comenzi si vrea sa opreasca doar 20 de persoane ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca 2008 iulia13 iulia13 Va rog indrumati-ma - daca in contractul colectiv de munca la nivel de societate este necesar sa adaug articolul prin care se mentioneaza ca la 01.07.2008 se ... (vezi toată discuția)
Delegatie LALA68 LALA68 Multumesc pentru promptidudinea si corectitudinea raspunsurilor pentru subiectul cu diurna. Mai am o intrebare Vor sa ma trimita in delegatie in ungaria ... (vezi toată discuția)