avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări dragomirmihai87
                      Utilizator

dragomirmihai87
                      Utilizator                    

koko78	                   

buna.as avea si eu o intrebare ?sunt in divort ,bebele meu are 5 luni.pot sa obtin custodia lui?sotia are rate de 5 mil.in caz de divort ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
	                    koko78	                   

buna.as avea si eu o intrebare ?sunt in divort ,bebele meu are 5 luni.pot sa obtin custodia lui?sotia are rate de 5 mil.in caz de divort ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)

cornycorny	                   

Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
	                    cornycorny	                   

Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)

dragomirmihai87	                   

Buna ziua,
In momentul de fata ma aflu in divort cu sotia si am un copil minor,noi fiind despartiti in fapt de prin octombrie.Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)
	                    dragomirmihai87	                   

Buna ziua,
In momentul de fata ma aflu in divort cu sotia si am un copil minor,noi fiind despartiti in fapt de prin octombrie.Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)