Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dragomirmihai87	                   

Buna ziua,
In momentul de fata ma aflu in divort cu sotia si am un copil minor,noi fiind despartiti in fapt de prin octombrie.Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)
	                    dragomirmihai87	                   

Buna ziua,
In momentul de fata ma aflu in divort cu sotia si am un copil minor,noi fiind despartiti in fapt de prin octombrie.Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)

dragomirmihai87	                   

Buna seara si la multi ani ani la toata lumea,
Vreau sa adresez si eu o intrebare referitoare la un divort care este pe rol si in care va fii si un ... (vezi toată discuția)
	                    dragomirmihai87	                   

Buna seara si la multi ani ani la toata lumea,
Vreau sa adresez si eu o intrebare referitoare la un divort care este pe rol si in care va fii si un ... (vezi toată discuția)

blue_angel	                   

Buna seara!Sunt in proces de divort cu sotia mea si problema e ca nu ne intelegem la impartirea bunurilor.Situatia sta in felul urmator:eu am avut o ... (vezi toată discuția)
	                    blue_angel	                   

Buna seara!Sunt in proces de divort cu sotia mea si problema e ca nu ne intelegem la impartirea bunurilor.Situatia sta in felul urmator:eu am avut o ... (vezi toată discuția)