avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am si eu o intrebare, daca in prezent locuiesc in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am si eu o intrebare, daca in prezent locuiesc in strainatate si nu voi naste nici locui cu copilul in Romania in cei 2 ani dupa nastere, am dreptul la indemnizatie crestere copil daca am lucrat si platit taxe in Romania din 2010 pana in prezent si voi pl

Am si eu o intrebare, daca in prezent locuiesc in strainatate si nu voi naste nici locui cu copilul in Romania in cei 2 ani dupa nastere, am dreptul la indemnizatie crestere copil daca am lucrat si platit taxe in Romania din 2010 pana in prezent si voi plati in continuare, inclusiv pe toata perioada indemnizatiei de crestere copil? Copilul se va naste in iunie 2017, eu nu lucrez in strainatate iar singurele surse de venit sunt cele din proiectele din romania, lucrand la distanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 9 Septembrie 2019
Va multumesc frumos!

Certificatul de nastere banuiesc va trebui tradus legalizat din uk? Sau va trebui inscriu nou nascutul si la registrul civil din romania?
Cererea tip de unde o pot descarca electronic?

Multumesc
Trebuie transcris In Romania.

Se poate descarca si dupa internet.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult pentru ajutor, o seara cat mai frumoasa!
Buna, Monica daca vei citii acest mesaj, mi-as dori sa te intreb daca ai reusit sa depui actele si DACA ai fost acceptata?Multumesc

Monicauk a scris:

Am si eu o intrebare, daca in prezent locuiesc in strainatate si nu voi naste nici locui cu copilul in Romania in cei 2 ani dupa nastere, am dreptul la indemnizatie crestere copil daca am lucrat si platit taxe in Romania din 2010 pana in prezent si voi plati in continuare, inclusiv pe toata perioada indemnizatiei de crestere copil? Copilul se va naste in iunie 2017, eu nu lucrez in strainatate iar singurele surse de venit sunt cele din proiectele din romania, lucrand la distanta?

Daca ar fi întâmpinat vreo problema, cred ca ar fi mai scris in Forum pentru sprijin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului simona_deiac simona_deiac Buna ,am si eu o intrebare si totodata o nelamurire, trebuie sa nasc peste o luna,momentan sunt la sotul meu in Germania si o sa nasc aici,am muncit in ultimii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru o persoana de cetatenie chineza suciugeorgeta suciugeorgeta O salariata de cetatenie chineza a unei firme a carui patron este tot chinez care a nascut acum 4 luni avea dreptul la CCC ??.....mentionez ca are mai mult de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil care este nascut in strainatate ana9333 ana9333 Buna ziua, Am si eu o intrebare.As dorii sa nasc in strainatate si as dori sa stiu daca as putea beneficia de indemnizatie de crestere copil in Romania ... (vezi toată discuția)