godspeed 
	    	Utilizator

godspeed 
	    	Utilizator	    

godspeed, utilizator
 godspeed, utilizator 	
			 INOCENTIA ZISSU 
	    	Consilier juridic

INOCENTIA ZISSU 
	    	Consilier juridic	    

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Alte profesii	    

Extindeti sfera de lucru.
Pe mine ma intereseaza, relatiile comerciale, civile, cu societatile comerciale, multe din ele maestre in a trage in teapa. Aici, cum puteti interveni ?, bancile nu dau relatii ca sunt "confidentiale" alte organe de stat sunt foarte suspicioase si vin cu replica "nu dam relatii despre client", ei nu spun nimic si asa apare litigiul.
 ContSters20980, utilizator
 ContSters20980, utilizator 	
			 INOCENTIA ZISSU 
	    	Consilier juridic

INOCENTIA ZISSU 
	    	Consilier juridic	    

Alte profesii

Alte profesii	    

Observatie
Eu nu m-am gandit la reclama. Eu am spus ceea ce vad.
Inocentia
 CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Cat de util ar putea sa fie un detectiv particular in cadrul procesului penal.
Cat de bine ar trebui sa cunoasca legea penala pentru a nu exista riscul sa o ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Cat de util ar putea sa fie un detectiv particular in cadrul procesului penal.
Cat de bine ar trebui sa cunoasca legea penala pentru a nu exista riscul sa o ... (vezi toată discuția)

ContSters83008	                   

Sa presupunem ca \"x\" apeleaza la un detectiv particular, incheie un contract (indiferent de obiect). Pe parcursul investgatiei detectivul ia cunoastinta ca ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters83008	                   

Sa presupunem ca \"x\" apeleaza la un detectiv particular, incheie un contract (indiferent de obiect). Pe parcursul investgatiei detectivul ia cunoastinta ca ... (vezi toată discuția)

redu	                   

1.este legal, norrmal , moral nu este ca un angajator sa ceara feedback de la fostii angajatori ai unui candidat la un post in firma lui fara acordul verbal al ... (vezi toată discuția)
	                    redu	                   

1.este legal, norrmal , moral nu este ca un angajator sa ceara feedback de la fostii angajatori ai unui candidat la un post in firma lui fara acordul verbal al ... (vezi toată discuția)