avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordare ajutor de deces pensionar militar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordare ajutor de deces pensionar militar

Buna ziua,

Am incercat sa aflu de pe net informatiile necesare pentru a depune actele dar la datele de contact afisate pe situl MAN ori nu raspunde nimeni ori au mailurile pline si numai pot primi altele noi.

In data de 27.12.2016 tatal meu pensionar militar a decedat, ultimul domiciliu al tatalui meu a fost in orasul Mangalia judetul Constanta si am cateva intrebari legate de acordarea ajutorului de deces:

1.Unde pot solicita ajutorul de deces? am luat legatura cu cei de la casa de pensii Constanta si mi-au comunicat ca trebuie sa ma adresez casei sectoriale MAN
2.Ce adresa si numar de telefon are institutia la care pot depune actele?
3.Ce acte imi sunt necesare pentru acordarea ajutorului de deces?
4.In cazul in care nu detin toate facturile doveditoare a cheltuielilor, pot depune o declaratie pe proprie raspundere autentificata la notar?
5.Cat timp am la dispozitie pentru a depune actele pentru acordarea ajutorului de deces?
6.In ce conditii se acorda plata sumelor rămase neîncasate de către pensionarul decedat si unde se depun actele necesare daca acesta mai are de luat sume ramase?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 16:38, 9 Ianuarie 2017
sunati aici : 0241 616 416 -Centrul Militar Constanta (nu are legatura cu pensiile dar pot avea o informatie). Daca nu stiu sa va indrume, aveti aici datele de contact de la Bucuresti :

TELVERDE 0800.808.880 (între orele 08.00-16.00)

Secţia relaţii cu publicul şi comunicare mass-media:
Tel.: 021.319.58.58 interior 2837 sau 2803;
Fax 021.311.88.70
ADRESA E–MAIL: casadepensii@mapn.ro
ADRESĂ WEB: [ link extern ]

Mama a fost foarte multumita de cum s-au purtat si de cat de rapizi au fost in cazul bunicii mele.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare mikiere mikiere Buna ziua, Poate s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit ceva asemanator. Tatal meu a decedat ,nu era salariat, nici pensionar, dar era coasigurat pe ... (vezi toată discuția)
De unde se solicita ajutor de deces pentru un pensionar militar decedat CameliaBP CameliaBP Tatal meu a fost pensionar militar si as vrea sa stiu unde depun actele necesare pentru solicitarea ajutorului de inmormantare cuvenit (vezi toată discuția)