avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... puncte penalizare circulatie auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

puncte penalizare circulatie auto

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot afla suma punctelor de penalizare de circulatie,la ce perioada de timp se anuleaza .
Cel mai recent răspuns: artimon , utilizator 18:09, 5 Ianuarie 2017
Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002

Art. 208.
Titularul permisului de conducere, la cerere, are dreptul să obţină, personal, la sediul poliţiei rutiere din judeţul care îl are în evidenţă, informaţii cu privire la numărul de puncte de penalizare ce i-au fost aplicate.

OUG 195/2002

Art. 103
(4) Punctele de penalizare se anulează la împlinirea termenului de 6 luni de la data constatării contravenţiei.

(5) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce anulează toate punctele de penalizare acumulate până în acel moment.
Multumesc,dorindu-va LA MULTI ANI ! cu sanatate.
Cu respect
Artimon Botan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puncte penalizare permis rutier. eugenbiziru@yahoo.com eugenbiziru@yahoo.com Punctele de penalizare pe permisul de conducere se cumuleaza pana la 15puncte penalizare. Dupa care permisul se suspenda pe o durata de 90 zile? Pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis VONPAUL006 VONPAUL006 Daca ai fost amendat , ti s-a suspendat permisul de circulatie , nu ai cistigat in instanta contestatia impotriva Procesului Verbal de ... (vezi toată discuția)
Puncte de penalizare Sorinalacri Sorinalacri As dori o nelămurire. ..În februarie am fost sancționată cu 8 pct pr oprirea în loc interzis iar în august am fost sancționată pt nemurirea centuri cu ... (vezi toată discuția)