avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lichidare voluntara SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lichidare voluntara SRL

O soc. cu raspundere limitata, platitoare de impozit pe venit (microintreprindere), doreste lichidarea voluntara fara numire de lichidatori. Hotararea AGA este depusa la ONRC in data de 21.12.2016. Data publicarii in monitorul oficial a Hotararii AGA este 27.12.2016. Am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsurile la urmatoarele intrebari:
1. Care este data inceperii lichidarii (data depunerii hotararii la ONRC sau data publicarii in Monitor)?
2. Se depune 010 pentru trecerea de la imp micro la imp pe profit? Cu ce data?
3. Este necesara si intocmirea S1039 cu prima bifa (inceput lichidare)? La ce data?
4. La ce data se intocmeste bilantul final de lichidare cu solduri zero?
5. Este necesara si obtinerea certificatului de atestare fiscala de la taxe locale?

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Obligativitate modificare vector micro in dizolvare fara lichidare ash ash Buna ziua. Am o micro care nu a desfasurat activitate de la infiintare pana in prezent.In aprilie 2013,se depune AGA la ONRC pentru dizolvare fara ... (vezi toată discuția)
Raport si bilant de lichidare babaangi babaangi Buna ziua! Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)