avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îmi poate ceda mama partea ei după succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îmi poate ceda mama partea ei după succesiunea bunicii?

În urmă taxei de succesiune după bunica mea , mama dorește să-mi cedeze ceea ce-i revine ei ,mie ( fiica ei) . Menționez ca mama mai are o sora .Va rog să-mi spuneți dacă este posibil și dacă nu, ce alta cale exista ? Sora mamei este de acord cu dorința mamei mele.
Cel mai recent răspuns: corinalucia , utilizator 20:09, 5 Ianuarie 2017
După succesiune înainte de intabulare se poate dona partea moștenită de mama ? Dacă nu , ce posibilități sunt să moștenesc înainte de intabulare . Aveți perfecta dreptate cu expresia " taxa de succesiune". Va mulțumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare parte din mostenire aurash29 aurash29 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Matusa mamei mele, doreste sa imi cedeze partea ei dintr-o mostenire, poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate mama - copil mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: mama impreuna cu sora mostenesc casa parintilor lor. Mama vrea sa-mi cedeze partea ei iar pe matusa mea urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Intregire proprietate shebarebecca shebarebecca Tatal meu a construit o casa pe un teren mostenit de la parintii lui, pe care se afla casa batraneasca a parintilor lui in care domicilia sora tatalui meu. La ... (vezi toată discuția)