avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract girant împrumutat banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract girant împrumutat banca

Am girat pe cineva la o bancă in2003,iar in august 2016, mi s-a pus poprire pe pensie, fără să fiu anunțată în prealabil despre demersul acestui împrumut.Este posibil că după 13 ani să fiu obligată să achit eu acest împrumut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:46, 6 Ianuarie 2017
Depinde de perioada contractuala.
1. Nu este ,,normal" sa fiti executata silit fara somatie.
2. In cazul contractului de imprumut prescriptia opereaza pentru fiecare rata scadenta.
3. Cereti Casei de pensii (tertul poprit) dispozitia de infiintare a popririi pentru a formula contestatie la executare.
Poprirea se infiinteaza fra somatie. Aflati situatia creditului, de cand nu s-a mai platit si faceti daca e cazul, contestatie.
Contestatia se depune in termen de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Dosar executare luanna-mish4 luanna-mish4 Buna seara, Bunicii mele i s-a facut dosar de executare silita in urma nerespectarii contractului de credit. Suma pe care trebuie sa o plateasca ajunge ... (vezi toată discuția)
Retinerea din salariul angajatului la solicitarea unui tert otilia13 otilia13 Buna ziua, S-a comunicat societatii noastre o instiintare de plata prin retinerea din veniturile salariale ale unui angajat, instiintare comunicata de o ... (vezi toată discuția)