avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii afacere clatitarie fara bucatarie DSV
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii afacere clatitarie fara bucatarie DSV

Salut!

Vreau sa imi fac o afacere de clatite doar pentru evenimente private. Ideea este ca as dori sa fac clatitele pe loc, la client, sa fie proaspete.
Daca am un spatiu lucrativ unde prepar aluatul si am toate cele necesare pentru transportul acestuia pana la locatia clientului, am cum sa prepar clatitele fara a avea un foodtruck?
Exemplu mai clar: La o nunta, mirii doresc sa aiba un stand (o masa decorata/ candybar) in interior unde cineva sa prepare acest desert pentru invitati. Desigur, nu incape in interior un food-truck care sa aiba bucatarie, chiuveta si tot ce trebuie. Insa la acest eveniment eu vin doar cu aluatul (care va fi transportat in conditii optime) iar la fata locului il voi turna pe plita speciala si apoi le expun pe masa (voi avea cu mine un mini frigider unde tin aluatul).
Planul meu este sa colaborez cu o patiserie de la care sa cumpar aluatul gata facut, iar apoi sa ma deplasez la eveniment si doar sa le prepar pe loc. In acest caz, am nevoie de autorizatii? Ce fel de autorizatii?
Inspectorii de la DSV nu au raspuns, au dat din umeri.... au spus ca habar nu au ce ar trebui sa se intample intr-o astfel de situatie. Poate ma puteti ajuta voi dpdv legal cu o lamurire.

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen pot avea cu calificarea de pizzar, ca si p.f.a? mirela 20 mirela 20 Doresc sa inchiriez un stand mic unde sa prepar retete de pizza, hotdog, grofe, clatite, fursecuri, ... retete repide si cu pitine ingrediente (exceptand ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Coduri caen cafenea DanaGrig DanaGrig Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru o cafenea( în afara de 5630) în cazul în care: 1. clienții isi pot lua si cafea/suc/apă take a ... (vezi toată discuția)