avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este legal sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este legal sau nu?

Buna ziua,

Sotul meu este angajat la o multinational (logistica si transport) ca inginer de mentenanta, 6 ore (intretine masinile si depozitul) si sofer 2 ore.
Eu vreau sa infiintez un srl, unicul asocit fiind eu. Activitatea firmei:transport. Angajat: unul sau doi soferi.
In politica de conduit a firmei unde lucreaza sotul meu apare:
"personalul companiei nu va participa la nici o tranzactie cu societatea in cadrul careia ei sau membrii din familie au o contributie financiara directa sau indirecta sau vreun interes de afaceri"

Va fi vreo problema daca firma pe care o voi infiinta va face transport pentru firma unde este angajat sotul meu tinand cont ca nu ocupa nici o functie de conducere si nici nu are vreun rol in atribuirea sau plata curselor catre subcontractori?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina_f , utilizator 16:24, 8 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recent am infiintat un srl iulia.c iulia.c Buna ziua! Recent am infiintat un SRL cu domeniul de activitate: transport rutier de marfuri. Am achizitionat pe firma in leasing un Citroen jumper de 3,5 ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu dede2306 dede2306 Am si eu o problema care imi distrage atentia destul de mult de la ceea ce fac. Sunt angajat la o companie multinationala de transport pe postul de Director ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prestari servicii andrea2014 andrea2014 Buna,va deranjez cu o intrebare.Sotul meu doreste sa colaboreze legal,un fel de subcontractor cu o firma din Franta.Activitatea propriu-zisa ar fi de prestari ... (vezi toată discuția)