avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pot beneficia de Cci si la al doilea copil daca sunt ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pot beneficia de Cci si la al doilea copil daca sunt deja cu primul?

Buna seara,sunt in concediu de crestere pana in data de 29.10.2017,insarcinata cu al doilea bebe,data probabila a nasterii fiind la inceputul lunii martie anul curent.Credeti ca as putea benefecia de CcI si ptr al doilea copil?Daca da sunt aceleasi proceduri ca la primul?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Juri 1 , Consilier juridic 11:15, 8 Ianuarie 2017
Da, puteți beneficia de concediu și indemnizație și pentru al doilea copil. Procedura de acordare este aceeași.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)
Alt bebe, alt concediu pentru cresterea copilului? voicuflorentina83 voicuflorentina83 Buna ziua, Am un baietel de 1 an si 2 luni si as vrea sa mai fac un bebe si sunt inca 10 luni in concediu de crestere al copilului. Daca reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal dark_maria87 dark_maria87 Buna seara, va dderanjez cu o intrebare: la cat timp dupa angajare pot sa imi obtin un concediu maternal... Aceasta perioada este calculata cu tot cu lunile de ... (vezi toată discuția)