avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil si deschidere firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil si deschidere firma

buna ziua, daca beneficiez de concediu crestere copil si cei 85 % indemnizatie pot sa-mi fac o firma? srl?? sau pierd banutii, cei 85 %??
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 8 Ianuarie 2017
Puteti sa va faceti o societate comerciala.

Doriti sa va angajati la societatea dvs pe durata CCC?
NU NEAPARAT SA FIU ANGAJATA, IMPORTANT ESTE SA NU PIERD CEI 85 %, ca societatea fiind la inceput, nu va merge asa bine la inceput
Prin infiintarea unei societati comerciale ,nu veti pierde indemnizatia pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil beatedy beatedy Buna ziua, As dori sa va intreb daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului avand in vedere faptul ca: - din data de 22.07.2014 si pana pe ... (vezi toată discuția)
Angajare in timpul concediului de crestere a copilului simi7705 simi7705 Buna ziua. Sunt in concediu de crestere a copilului timp de 2 ani si as vrea sa stiu daca exista vreo forma de angajare, in cazul in care vreau sa lucrez in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)