avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare

unde ma pot adresa pentru un refuz de analize gratuite pentru o gravida < refuzul a fost dat de medicul de familie pe motivul ca nu se mai deconteaza aceste analize pana la sfarsitul anului

Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 19:09, 4 Septembrie 2009
La Casa de Asigurari de Sanatate a judetului.
cu plingere va puteti adresa casei judeteane a asigurarilor de sanatate din judetul in care locuiti.
La Casa de Asigurari de Sanatate .
chiar daca laboratoarele nu mai au fonduri pentru analize decontate , medicul are obligativitatea de a prescrie analize gratuite , mai ales in situatia unei gravide .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare analize gratuite pt.gravida Shiva Shiva Fiind gravida, medicul de familie mi-a inmanat o lista de analize teoretic gratuite. Practic, la toate laboratoarele s-au terminat fondurile alocate. Platesc ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate qwerta qwerta Ordinului MS/CNAS nr. 416/428/2009 Anexa nr. 8, articolul 8, alin. (3), are urmatoarea formulare: \"Casele de asigurari de sanatate deconteaza furnizorilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti de ce medicul de familie nu ... cristinapopescu067@gmail.com cristinapopescu067@gmail.com Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce medicul de familie nu mi-a eliberat trimitere pentru analize medicale, fiind recomandate de un specialist si nici ... (vezi toată discuția)