suntem o societate comerciala; am avut un proces comercial pentru neplata (consideram noi nedatorata) a 2 luni cota asociere (chirie) de cca. 3.800 USD, pe care l-am pierdut, definitiv, suma fiind in prezent achitata. Aceeasi reclamanta solicita acum penalitati contractuale de cca. 19.500 USD pentru chiria neachitata din 2003, urmand termenul de judecata peste 10 zile.
avem nevoie urgent de un avocat specializat in drept comercial, care sa preia cazul, suma fiind f. mare pentru noi. Va rog oferte urgente si concrete pentru preluare - onorariu initial si in caz de succes.
va multumim
OAMENII TREBUIE AJUTATI iar timpul e destul de scurt pentru studierea aprofundata a tuturor actelor care stau la baza acestor litigii . Cred ca , primul pas ar fi , daca nu s-a efectuat deja , sa solicitati instantei de judecata printr-o cerere scrisa ca , in conformitate cu dispozitiile art.156 alin.1 Cod procedura civila sa vi se acorde un nou termen in vederea angajarii unui aparator astfel incat , pana la urmatorul termen ce se va fixa ( probabil in ianuarie 2006 ) sa va puteti face in mod corespunzator apararea .
dl_costas are, ca mai tot timpul dreptate, oamenii trebuie ajutati. Cred insa ca autorul topicului nu a dat toate detaliile normale pentru o discutie libera dar la subiect. O alta problema este ca subiectul si autorul acestuia sunt de natura sa trezeasca suspiciuni care sa ne faca sa fim precauti. Personal cred ca e ciudata licitatia asta cu oferta in plic pentru angajare de avocati. Pe de alta parte cine a avut curiozitatea de a vedea mesajele anterioare ale dlui "username" a descoperit urmatorul mesaj: " SUNT AVOCAT DIN 2001 (ANTERIOR CONS. JUR).
CRED CA S-A CREAT O FALSA PROBLEMA. IN ORICE TARA, SI IN ROMANIA NU EXISTA DECAT UN SINGUR FEL DE AVOCATI, RESPECTIV CEI LEGALI.
EU PERSONAL, CARE LUCREZ EXCLUSIV IN DR. COMERCIAL, NU CUNOSC ABSOLUT NICIUN INDIVID DIN CLANUL BOTA (UN TIP VOPSIT PANA CORBULUI SA PARA VIGUROS LA EXTERIOR), IAR PE ACESTA NU L-AM VAZUL NICIODATA INTR-O INSTANTA.
DECI, CINE VREA SA FIE AVOCAT ESTE AVOCAT, CINE NU ESTE BOTA-T. "
un alt motiv de reticenta. In conditiile acestea sunt chiar curios sa vad deznodamantul sau pana atunci desfasurarea actiunii
Poprire salariu
petrans
Va intreb despre un caz de poprire din salariu
un angajat a facut o prostie in 2003 si nu si-a platit telefonul 69 USD.In 2009 a venit la firma mea decizie ... (vezi toată discuția)