avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare card de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare card de sanatate

Buna seara,
Este necesar sa schimb cardul de sanatate daca am schimbat buletinul in urma casatoriei? Mentionez ca la data de 20 decembrie am intrat in prenatal iar medicul de familie mi-a eliberat certificatul pe numele dinaintea casatoriei, desinam dus adeverinta de la servici pe numele nou. Vor fi probleme in momentul in care va trebui sa imi fie virati banii?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare card de sanatate la schimbarea numelui sebibeowolf1301 sebibeowolf1301 Buna seara !!! In urma divortului am schimbat cartea de identitate,revenind la numele anterior de fata insa cardul de sanatate a ramas tot pe numele de familie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. parintii mei au divortat in urma cu 8 ani pe cale ... Gaina Stefan Gaina Stefan Buna seara. Parintii mei au divortat in urma cu 8 ani pe cale notariala iar dupa divort mama mea a revenit la numele purtat anterior casatoriei. Am 27 de ani ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte dupa casatorie roxanamacovei roxanamacovei Buna seara, am si eu cateva nelamuriri si sper din tot sufletul sa mi se raspunda la msg. Sunt casatorita cu un spaniol, in urma acesteia nu mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)