Buna ziua tuturor.Vin si eu cu o intrebare pe care nu am gasit-o pe forum.Mi-am infintat un SRL,microinteprindere ,neplatitor de TVA,,astept sa-mi iasa actele si nu stiu daca sa cumpar bunurile care imi trebuie in firma(calculatoare,mobilier,internet..etc) pe numele firmei sau pe persoana fizica?Care sunt avantajele,dezavantajele??
Stiu ca avantaje as fi avut in cazul in care optam pentru impozitarea pe profit.
In cazul in care firma nu merge si o inchid,bunurile cumparate pe firma ce se intampla cu ele?
Si contabil trebuie sa am de la inceperea activitatii?
Din ce stiu eu:
Cand iti infintezi firma,trebuie sa selectezi forma de impozitare.Ai doua variante:
1-microintreprindere- impozit de 3% pe VENIT :
# are de la 1 pina la 9 salariati inclusiv;
# a realizat venituri care nu au depasit echivalentul in lei a 100.000 euro ;
# capitalul social al persoanei juridice este detinut de persoane, altele decat statul, autoritatile locale si institutiile publice. ( Codul fiscal art. 103 ).
2-macrointreprindere- impozit 16 % pe PROFIT
Acum ma lamureste si pe mine cineva DE CE este mai bine(sau nu)sa cumpar bunurile necesare pe numele firmei??
(multumesc pentru raspunsul dvs,dl Iulian Manea)
- Pt ca atunci cind veti deveni platitor de tva puteti beneficia de deducerea tva pt bunurile aflate in stoc la acel moment. Platitor de tva puteti deveni si prin optiune, nu numai la depasirea plafonului de 35.000 euro. Poate vreti sa faceti o achizitie mai importanta si doriti sa recuperati tva-ul.
- pt impozitul pe dividende de 16%, va trebui sa platiti un impozit pt niste sume de bani pe care de fapt nu le aveti (le-ati platit la negru) si nici ridicarea dividendelor nu va fi efectiva ci numai fictiva
- pt a putea regla banii din caserie, va puteti trezi cu un sold mare in Reg de casa pe care de fapt sa nu-i aveti pt ca faceti plati la negru
- pt a va putea recupera ca asociat al acestui srl banii cu care ati creditat societatea (pt aceste cumparaturi creditati societatea iar banii ii recuperati ulterior)
- etc , etc.
Ca sa fiu in asentimentul dvoastra intreb si eu: DE CE NU? Pentru a nu mai fi obligat sa luati facturi pe numele firmei, sa la predati contabilului? Credeti ca ar fi mai mic tariful pe care l-ati plati contabilului? Din comoditate?
Nu, "t.simona", nu acestea sunt motivele. Principalul motiv este acela ca eu am depus actele pentru SRL de 3 saptamani si tot nu mi-au iesit pt ca Judecatorii sunt in greva(sau cel putin asa mi se spune cand ma duc sa ridic actele)! Eu sunt din Pitesti.Cum pot lua ceva pe numele firmei daca nu mi-au iesit actele?..nu cred ca se poate
In primul rind trebuie sa intrebati la Of nat al reg com cu ce data se acorda CUI si Nr de ordine in reg com.
Daca firma nu exista nu puteti face cumparaturi in numele ei.
In aceste conditii nu se pune problema daca este sau nu mai bine sa faceti cumparaturile pe firma deoarece sunteti in imposibilitatea de a le face pt ca firma nu exista. Oricum, daca pe facturile de cumparare nu sunt trecute informatiile privind CUI si J..., adresa, banca si ct bancar nu se poate exercita dreptul de deducere, iar dvoastra nu le aveti inca emise/deschise pe firma cea noua.
Ceea ce spuneam eu in postarea anterioara nu tinea cont de cazul dvoastra, ci era la modul general, pt ca din practica mea stiu ca multi nu solicita factura sau daca o fac o ratacesc si nu o predau la contabilitate, sau solicita facturi si pt cumparaturi ce nu au de-a face cu profilul de activitate a firmei fiind foarte nemultumiti cind contabilul ii refuza inregistrarea (sau cind le inregistreaza si la un control al fiscului nu le sunt luate in calcul si platesc diferente de impozite si majoarari).
In rest succes si greva cit mai scurta.