Buna ziua. In anul 2014 am cumparat o masina de la o persoana fizica, iar din cauza taxei de mediu care este foarte mare ( persoana de la care am cumparat-o a inmatriculat-o in baza unei sentinta civila iar dupa ultimile modificari eu , cel care am cumparat-o nu mai beneficiez de acelasi beneficiu din sentinta), am convenit cu acesta sa ramana pe numele acestuia dar am trecut-o pe numele meu pentru a plati impozit. impozit pe care pana la aceasta data l.am platit anual.
anul trecut in luna octombrie am aflat ca eu, persoana cu handicat-permanent-din 2014, beneficiez de anumite scutiri printre care si scutirea de la plata impozitului pe mijloacele de transport.
Azi am fost la "taxe si impozite" si mi s-a comunicat verbal ca nu pot fi scutita de plata impozitului " pentru ca nu este trecut numele meu pe nici un act- certificat de inmatriculare, cartea masinii......". Numele meu nu a fost niciodata trecut pe actele solicitate de functionara respectiva niciodata, dar cand a fost sa platesc am putut plati si asa, dar cand trebuie sa fiu scutit nu se mai poate.
va rog sa ma lamuriti daca am dreptul la acea scutire, deoarece mi se pare nedrept sa am obligatii dar nu si drepturi!!!!