avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare spor registrator medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare spor registrator medical

Buna ziua, doresc sa stiu daca in situatia mea ca registrator medical in cadrul Comp. Statistica, detasat pe Laboratorul de Anatomie Patologica ( din aceeasi institutie ) pentru introducerea rezultatelor in baza de date, pot beneficia de acel spor specific laboratorului mentionat mai sus, in conditiile in care buletinele de analize sunt patate de sange si altii reactivi utilizati in laborator. In decizia de detasare, scrie ca " imi voi desfasura activitatea in cadrul Lab. A-P " insa nu beneficiez de spor deoarece nu fac parte din personalul care lucreaz la morga , necropsii...conf Ord. 547/2010. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 13 Ianuarie 2017
Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clase de salarizare si coeficienti de ierarhizare badocSDH10 badocSDH10 1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ? 2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)