Buna ziua! Ma scuzati dar am nevoie de un sfat urgent cu privire la urmatoarea speta. La data de 03.02.2009 o societate ne-a contactat in vederea achizitionarii unor marfuri de la societatea noastra. In aceasi zi s-a emis factura in suma de 28.000 lei, mentionandu-se pe factura ca plata se va face la data de 02.04.2009. La data scadentei plata nu s-a efectuat intre cele doua societati incheindu-se un angajament de plata ca pana la data de 31.08.2009 societatea debitoare va achita creanta. Acest angajament nu afost facut la notar ci semnat si stampilat de catre ambele societati. Pe angajamentul respectiv nu a fost specificat nici o data a incheierii lui ci doar noua scadenta. Nici pana la data redactarii prezentului mesaj debitorul nu si-a onorat obligatia de plata.
Mai rau este faptul ca la data de 10.05.2009 administratorul societatii debitorul a dispus suspendarea societatii pe o perioada de 3 ani.
Credeti ca mai exista vreo sansa sa-mi recuperez debitul?
[...]Mai rau este faptul ca la data de 10.05.2009 administratorul societatii debitorul a dispus suspendarea societatii pe o perioada de 3 ani.
Credeti ca mai exista vreo sansa sa-mi recuperez debitul?[...]
Suspendarea activitatii nu scuteste debitorul de plata datoriilor.