avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport persoane in regim de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport persoane in regim de inchiriere

Buna ziua,

Detin o masina clasa business si intentionez sa fac transport persoane in regim de inchiriere, de exemplu, transport de la aeroport, transport dintr-un oras in altul, dintr-o tara in alta etc... Voi deschide un SRL pentru asta, am inteles ca pot folosi cod CAEN:
4932 Transporturi cu taxiuri si/sau
4939 Alte transporturi terestre de calatori n.c.a.

Insa mai departe nu cunosc care sunt conditiile, ce alte acte/autorizatii mai sunt nevoie? Ca sofer m-am gandit ca voi fi eu.
Va rog sa-mi spuneti orice alte detalii mai cunoasteti despre aceasta activitate, mi-ar place sa stiu cat mai multe.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: wagnerflorin , utilizator 14:57, 14 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)
Poti fi legal partener uber fara autorizatie taxi ? cristian_alexandru cristian_alexandru Buna ziua. As dori o colaboare cu Uber ca sofer partener si mi se cere o entitate juridica (PFA), insa nu stiu daca un PFA cu cod CAEN 4939-ALTE TRANSPORTURI ... (vezi toată discuția)
Licenta arr, manager de transport? panagheorghemihai panagheorghemihai Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala \"alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii ... (vezi toată discuția)