avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs nou care nu functioneaza
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs nou care nu functioneaza

Am cumparat un ceas Seiko . Purtandu-l doua, trei zile am constata t ca ramane in urma cu orele. Evident ca m.am intors in magazin cerand banii inapoi. Am fost trimisa la service. Am specificat si acolo ca doresc returnarea banilor . Desigur a trebuit sa las ceasul la.ei pentru confirmarea defectului reclamat. Dupa cateva zile am fost sa vad rezolvarea. Il reparasera. Nici vorba de returnarea banilor.
Va rog sa.mi spuneti in ce conditii legale imi pot lua banii inapoi. Nu voi accepta niciodata sa achizitionez un produs gata stricat, cu atat mai mult unul reparat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:19, 2 Februarie 2017
Va inteleg supararea (pana la un punct, dar trecem peste) insa pentru ca produsul a fost lasat in service nu se mai pot obtine banii fara negatie de reparare. Cum ceasul dvs. functioneaza e, intr-devar, destul de putin probabil sa primiti raspunsul pe care vi-l doriti.

Scrieti direct producatorului, banuiesc ca ceasul are elemente de identificare. Nu e firma de 2 lei si poate vi-l inlocuiesc ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Storcator in garantie defect, reparat de 2 ori sacko sacko In 10.09.2014 am achizitionat un storcator Moulinex pentru legume si fructe, pt. mine a fost esential sa stoarca legume zilnic, min. cca.1-1,5 litru / zi ... (vezi toată discuția)
Produse defectuoase Saturnine Saturnine Buna ziua, Am tot cautat pe internet dar nu am gasit un raspuns concet . Daca achizitionez un produs ( sa zicem o pompa de bicicleta) ma duc cu ea acasa sa ... (vezi toată discuția)
Inel de logodna schimbat alora005 alora005 Buna seara, In data de 30.12.2014 logodnicul meu a cumparat pentru mine un inel de logodna de la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Inelul era cu cateva ... (vezi toată discuția)