avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi bănești asistent maternal.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi bănești asistent maternal.

O asistentă maternală avănd încredințat spre creștere și îngrijire un copil, a ieșit la pensie, limită de vârstă. Copilul de mic încredințat, este o fată, care acum a împlinit vârsta de 16 ani și este încă elevă.Intrebarea este : acum fiind pensionară, ce drepturi bănești i se cuvin ca asistent maternal.

Alte discuții în legătură

Copil luat in plasament rina68 rina68 buna ziua. am o vecina care a luat in plasament de aproximativ 10 ani un copil, copilul are 16 ani. pentru rechizite primeste o alocatie de aproximativ 100 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil acordata pensionarului ionescuandreea ionescuandreea buna ziua , sunt pensionar pe caz de boala de 3 ani ,in varsta de 61 ani si am pensia de 609 . fata mea este insarcinata in 3 luni si pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil silviu7925 silviu7925 Ma numesc mitran silviu si am o fetita in varsta de 2 ani si 8 luni.Fetita este diagnosticata cu paralizie cerebrala , tetrapareza spastica avand certificat de ... (vezi toată discuția)