avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caini si pisici fara stapan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caini si pisici fara stapan

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face in privinta unor caini si pisici , hranite de un vecin in spatiul verde al blocului , fara a fi deparazitati si ingrijiti, si daca pute-ti sa m-a ajutati cu un model de plangere la autoritatile la care trebuie sa m-a adresez.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sergiu2011 , utilizator 11:34, 16 Ianuarie 2017
Daca vecinul dumneavoastra, nu e stapanul acelor animale, nu are nici o obligatie sa ingrijeasca acele animale. Oricine poate hrani animalele abandonate pe strada, dar asta nu inseamna ca acele persoane sunt stapanii acelor animale. In plus, hranirea animalelor fara adopst, este un act laudabil din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)