avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 182/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 182/2016

Detin o intreprindere individuala si am mai mult de 8 angajati. Pana cand pot sa ma conformez noii legi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 16 Ianuarie 2017
Consider ca mai puteti avea la dispozitie 90 de zile de la publicarea legii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cand firma ... Marius Lacatus n Marius Lacatus n Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cand firma face contract cu o firma de leasing personal. Cum se face instructajul pe SSM LA NOII ANGAJATI, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Garname Garname As dori sa stiu de unde trebuie sa cumpar carnetul de munca si cum trebuie sa procedez pentru a-mi face carte de munca, mai bine zis pentru a-i determina pe ... (vezi toată discuția)
Restante salariale - contract de munca incetat. gabriel_gavrila gabriel_gavrila ma pot adresa ITM sau numai Instantei pentru recuperarea drepturilor restante??? Multumesc! (vezi toată discuția)