avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

LA MULTI ANI ! SI SANATATE as dorii sa stiu daca grupele de munca adica grupa a 2 a se calculeaza ca si pana acum sau se calculeaza si fractiile de exemplu sotul meu are 15 ani si 3 luni gr 2 pana acum a primit doar 2 ani si ceva reducere la varsta de pensionare acum poate primii reducerea complecta adica 3 ani si ceva? sau explicati-mi cum se calculeaza corect va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:15, 21 Februarie 2017
Detalii gasiti la art.55 din legea 263/2010 tabelul nr.1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare pensie anticipata corneliunistor corneliunistor A fost corecta acordarea anilor de grupa si reducerea varstei de pensionare ??? ( varsta pensionarii 60 ani, varsta standard de pensionare de 65 de ani, ... (vezi toată discuția)
Asimilare grupa de munca 1 la gr 2 Tagetes Tagetes Am vechime in munca gr a doua suta la suta 12 ani 2 luni si gr intai de munca suta la suta 1 an si zece luni si 14 zile. Intrebare : se asimileaza gr 1 la gr ... (vezi toată discuția)
Vechime grupa a iia de munca anaplop anaplop Ce vechime suplimentara se acorda pentru 18 ani lucrati in grupa a IIa de munca? 4ani si 6 luni conform algoritmului 3luni la 1 an de munca sau doar 4 ani ... (vezi toată discuția)