avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pt crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pt crestere copil

Daca pana in momentul nasterii am lucrat 10 luni si vreau sa imi iau concediu de maternitate,o sa primesc indemnizatie si cum se calculeaza? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Addryana , utilizator 08:50, 17 Ianuarie 2017
Din cate stiu acum se calculeaza 12 luni lucrate din ultimii 2 ani. Daca ai lucrat o sa primesti indemnizatie , daca nu poate primi sotul stimulent de insertie(daca lucreaza). + alocatia la copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil roxanagabriela12 roxanagabriela12 Buna ziua!Imi cer scuze pt deranj...am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta dvs.Eu sunt insarcinata in 5 luni aproape si nu lucrez dinainte sa aflu ca ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am dupa nastere ? igoac igoac Buna seara ! Sunt o mamica a unui baietel de 7 ani si as dori si eu o lamurire: daca voi mai da nastere la un puiut , ce drepturi mi se cuvin dupa nastere ? ... (vezi toată discuția)
Concediu ionny-ionela ionny-ionela pe 2 mai am nascut vreau sa stiu daca nu am lucrat de ce benificiez de la stat(alocatie, indemnizatie sau vrun ajutor) precizez k sotu lucreaza dar nu ... (vezi toată discuția)