avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Recuperare bani observator la alegerile parlamentare ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Recuperare bani observator la alegerile parlamentare din 11 decembrie

Am fost observator la alegerile parlamentare din 11 decembrie și nici până acum nu mi-am luat banii de la cei care se ocupa cu plăți.
Unde ma pot adresa pentru
A-mi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: liviacodru , utilizator 09:04, 18 Ianuarie 2017
Cererea o adresati celor care au obtinut acreditarea in baza careia dvs ati fost observator - chestiune delicata - in principiu vorbim de asociatii/fundatii/ONG-uri care nu stiu de cati bani dispun sau poate ca ati semnat un contract de voluntariat cu ei.
Mulțumesc pentru răspuns. Intradevar am luat legătura cu ONG respectiv, mi,-a dat 2 nr. de telefon, dar acele doamne nu prea sunt cooperante.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu ong ,prelungire mandat consiliu director MariOancea MariOancea Buna ziua, Daca puteti sa ma ajutati :) 1.) Luna aceasta expira contractul de comodat (1 an de zile ) in cazul unei asociatii.Se face prelungirea cu act ... (vezi toată discuția)
Desfiintare fundatie ipopa ipopa Am o fundatie (ONG) fara patrimoniu si datorii si doresc sa o desfiintez. Ce trebuie facut in acest caz? (vezi toată discuția)
Preluare asociatie non profit lukserv lukserv am intrat in posesia unei asociatii non profit, la care sunt si vicepresedinta. Asociatia s-a infiintat 16.08.2010.Presedinta nu s-a ocupat de ea si nu nici o ... (vezi toată discuția)