avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ridicarea popririi
Discuție deschisă în Executare silită

ridicarea popririi

un salariat a avut o poprire pe salar, infiintata de catre un executor judecatoresc.
s-a primit o adresa prin care se solicita ridicarea popririi pe salariu. In adresa se mai specifica si faptul ca sumele de bani raman la dispozitia acestuia?

Ce inseamna aceasta? Se desfiinteaza poprirea?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:11, 17 Ianuarie 2017
Executorul judecatoresc poate cere poate dispune desfiintarea popririi printr-o adresa catre tertul poprit, daca dupa infiintarea popririi cauza in temeiul careia s-a s-a infiintat aceasta a incetat sa mai existe.[Art.794(1)NCPC].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, [b]avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Dovada plății proprire pentru deblocarea contului Sava.S Sava.S Bună ziua, aș vrea să știu unde trebuie să merg și ce am nevoie pentru ridicarea dovezii de plată a propriri. Această a fost plătită dintr-un alt ... (vezi toată discuția)