avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrare gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrare gestiune

Buna ziua, am urmatoarea speta: in urma unor lucrari de evacuare pamant pt un client, acest pamant rezultat eu nu l-am dus l-a rampa, ci l-am pastrat pt mine ca sa il vand unor clienti ca si umpluturi . Cum inregistrez acest material in gestiune si ce documente , harti trebuie sa intocmesc ca sa fie bine, de asemenea este necesar sa introduc cu pret?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Monografie service auto animis animis Buna ziua, doresc sa ma ajutati daca se poate, in lamurirea urmatorului aspect. Un service auto (care nu efectueaza comert cu amanuntul ci efectueaza ... (vezi toată discuția)
Documente in caz de marfa la terti ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am urmatorul caz. Am incheiat un contract de prestare servicii cu un partener. Eu ii furnizez materiale iar el imi ofera mana de lucru pentru montaje diverse. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare combustibil vioviod vioviod Am un bon de benzina de 100 ron. Exista o limita intr-o luna a combustibilului pe care -l poti inregistra la un magazin(comert) ? Pot inregistra direct pe ... (vezi toată discuția)