avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am voie sa lucrez?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am voie sa lucrez?

Persoana adulta, grad 2 accentuat. As dori da lucrez, Mi se da voie sa fiu salariata si in ce conditii? adica voi pierde indemnizatia de 274 daca voi lucra?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 18 Ianuarie 2017
Legea 448/2006
art.78
(1) Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale şi capacităţii de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel judeţean sau al sectoarelor municipiului Bucureşti.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanatate in munca daniel_danut83 daniel_danut83 buna ziua detin un certificat de handicap grad 2 forma accentuata pot lucra 4-8 ore pe zi 5zile pe saptamana fara sa pierd indemnizatia si drepturile in urma ... (vezi toată discuția)
Intrebare angajare persoana cu handicap accentuat Laura Ion Laura Ion O persoana care are handicap accentuat poate lucra cu contract de muncă? (vezi toată discuția)
Dreptul la incadrarea in munca Mangeavas camelia Mangeavas camelia O persoana cu grad de handicap accentuat are dreptul la incadrare in munca de 4 ore sau 8 ore? (vezi toată discuția)