avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cazier Fiscal - inregistrare Atragerea raspunderii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cazier Fiscal - inregistrare Atragerea raspunderii solidare cu debitorul insolvabil sau insolvent

Cazier Fiscal - inregistrare Atragerea raspunderii solidare cu debitorul insolvabil sau insolvent

Baza legala OG 75/2001 art 2 alin 2 lit a

Solutii legale pentru stergerea cazierului fiscal, in afara de solutia prescrierii prin 5 ani si a platii debitului?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cazierul fiscal si noile reglementari aligadot aligadot Buna ziua, Am o intrebare scurta: Am primit o hotarare judecatoreasca prin care s-a dizolvat un srl deschis acum cativa ani. Cererea de dizolvare a fost ... (vezi toată discuția)
Datorie anaf - firma insolventa / cazier fiscal ecquestion ecquestion Buna ziua, Va scriu pentru a primi unele clarificari legate de o situatie de care m-am lovit la scoaterea cazierului fiscal necesar angajarii. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din cazierul fiscal julius6 julius6 Am fost inscris in cazierul fiscal ca persoana fizica urmare a atragerii răspunderii solidare cu debitorul declarat insolvabil sau insolvent, stabilită prin ... (vezi toată discuția)