avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Munca în străinătate in timpul ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Munca în străinătate in timpul ccc

Va rog frumos răspundeți-mi și mie la o întrebare! Dacă sunt în POSTNATAL pot sa lucrez în străinătate cu contract ....? Ma poate găsi în România?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 19 Ianuarie 2017
Chiar credeti ca nu va pot depista ... :-/
Dar dacă muncesc 2_ 3 luni la negru merge?
Posibil ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil Mirabela R. Mirabela R. Buna ziua, sunt in concediu de creștere copil, în primul an din cei doi, locuiesc in România și este posibil să plec în străinătate (în UE) cu ... (vezi toată discuția)
Lntrebare despre munca in afara tarii in timpul ccc cristi_marcu cristi_marcu Bună ziua. As dori sa știu dacă pot sa lucrez legal în afara tarii, dacă în tara îmi iau concediu de creștere a copilului având 20 de ani lucrați cu ... (vezi toată discuția)
Daca ma aflu in concediu de cresterea copilului pot sa muncesc in strainatate legal ? Annaise06 Annaise06 Daca muncesc in strainatate cu contract de munca si optez pentru alocatia copilului de aici din strainatate , pot oprii alocatia din Romania fara a mi se opri ... (vezi toată discuția)