avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supliment certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supliment certificat mostenitor

Buna ziua,
In anul 2005 mama mea a decedat si s-a facut dezbaterea succesiunii unde au fost trecute si actiunile de la un FP.. Acestea au fost impartite intre mine si tatal meu supravietuitor fiecare cu cota parte ce ii corespondea..Mentionez faptul ca nu s-a trimis nici un document nicaieri la vremea respectiva pentru a se trece actiunile fiecare pe numele lui.Recent tatal meu a decedat si am facut succesiunea pe bunuri neintroducindu-se si actiunile pentru ca nu se stia exact numarul lor.
Am trimis cerere de extras de cont la depizitarul central si reiese ca acestea au crescut.Am fost la notarul initial sa cer un supliment si mi-a spus ca "nu vede si nu stie cum sa elibereze un supliment pentru ca nu mai sint acelas numar de actiuni.ca FPP s-a transformat in SIF si actiunile sint la mai multe SIF-uri". Va mai informez faptul ca titular pe toate actiunile respective este mama mea decedata.
.in cazul de fata cum se poate face suplimentul doar pe cota mea parte si ce trebuie sa contina? Succesiunea dupa tata s-a facut la alt notar.
Cum se impart actiunile daca ele sint in total pe defuncta? Ce trebuie facut si cum pot intra in posesia lor? Multumesc anticipar.
C.

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme v.korbw v.korbw V-as ramane recunoscatoare daca a-ti putea sa ma consultati in urmatoarea problema:Sotul a decedat in urma cu 2 luni de zile,locuiam impreuna de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Drept la un bun renuntat,succesiune nicole852107 nicole852107 Buna seara,am mai pus o intrebare de genul acesta,dar raspunsurile au fost diferite,asa caci sunt in ceata :(.problema sta asa...sora mea a facut act de ... (vezi toată discuția)
Succesiune da sau nu andutza_04 andutza_04 Sotia supravietuitoare poate vinde un imobil daca nu a facut succesiunea? Termenul de la decesul sotului fiind mai mare 6 luni,iar cei 2 copii ai ... (vezi toată discuția)