avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu stiu ce inseamna instiintarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu stiu ce inseamna instiintarea

Am primit o înștiințare care spune : in conformitate cu art rio din legea 135/2010 privind cod de procedură penala, nu s au îndeplinit condițiile de inmanare a plicului cu acte de procedura aferente dosarului cu nr 104/D/P/2016 de la DIICOT -Biroul teritorial Brăila. Nu inteleg despre ce este vorba , ce reprezintă si ce trebuie sa fac ???
Nu ati fost gasit si v-au lasat instiintarea, mergeti la DIICOT si aflati despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare unPompier unPompier Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ??? In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)
Înștiințare articolul 260 legea 135/2010 Alexandru1696 Alexandru1696 Bună ziua, Astăzi am găsit în ușă o înștiințare pe numele tatălui meu, decedat în luna iunie. \"In conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 ... (vezi toată discuția)
Articolul 260 legea 135/2010 muresandiana muresandiana Buna ziua, JOI,29 OCTOMBRIE., am gasit in posta o instiintare, cu urmatorul continut: \"In conformitate cu art.260din legea 135/2010 privind Codul de ... (vezi toată discuția)