avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista lege care interzice discutii interminabile in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista lege care interzice discutii interminabile in fata blocului de locuinte?

Zilnic,toata ziua, diverse persoane,vecini, se string in fata scari de acces in bloc si astfel in fata geamurilor apartamentului meu si sunt nevoit sa le ascult discutiile interminabile.Legea linisti ...este cea care se poate aplica in acest caz? Sau doar intre orele prevazute de lege 13si 14 se poate da amenda pentru tulburarea linisti publice?Sau interveni pentru a se face liniste.Toate geamurile apartamentului meu sunt inspre intrarea in scara blocului si nu am unde sa ma refugiez sa- mi pot desfasura cititul.odihna,si sa stau cu dopuri prin urechi ,casti pe cap zilnic,toata viata e cred anormal.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters414820 , utilizator 17:57, 19 Ianuarie 2017
In cazul prezentat de dv se poate aplica disp L nr 61/1991 republicata
Programul de liniste in cazul asociatiilor de locatari/proprietari se dispune de catre reprezentantii asociatiei de proprietari si se afiseaza la loc vizibil
Problema consta in acea ca programul de liniste obliga locatarii sa asigure linistea in imobilul de locuit in comun,or in speta dv,discutiile sunt in afara imobilului respectiv pe domeniul public...
Multumesc.Si cu exteriorul atunci cum ramine?Nu exista lege ca sa-i pot inprastia definitiv din fata scarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin asculta muzica intre orele 18-21 on64 on64 Buna ziua. Am o problema cu un vecin de bloc care asculta muzica, aceasta auzindu-se si la mine in camera, nu foarte tare, insa pe mine ma deranjeaza. Nu ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii in scara blocului androidu androidu De doua luni in scara blocului la intrare ,unde locuiesc , zilnic , seara de seara, se string trei fete si rtei, cinci baieti, cu virste intre 16 si 19 ani, de ... (vezi toată discuția)
Poluare sonora si poluarea aerului IlieMobre IlieMobre Locuiesc la etajul 2 intrun bloc din ultracentrul muncipiului Cluj Napoca . Geamurile dau inspre o curte interioara extrem de linistita . Zillnic sunt deranjat ... (vezi toată discuția)