avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit specific

Buna seara prieteni!
Vreau sa va supun atentiei o situatie referitoare la minunatul impozit specific:
o societate comerciala SRL detine un hotel+restaurant+bar+salon mic dejun+terasa de vara.
In documentul de autorizare emis de catre Ministerul Turismului acesta are urmatoarele date:
Hotelul camere 33, locuri in paturi 66
Restaurantul are 100 de locuri, 200 mp
Barul are 30 de locuri
Salonul de mic dejun 20 de locuri
terasa de vara 100 de locuri.
Intrebarea este cum anume credeti ca se va calcula impozitul specific?
O varianta
a) hotelul+barul+salonul de mic dejun +66 locuri din restaurant intra sub incidenta platii impozitului pentru complex hotelier(termen pe care cei din ministerul turismului nu il au in nomenclator(sursa-Ministerul Turismului)
b) diferenta de 34 de locuri din restaurant cu o suprafata aferenta acestora din suprafata totala de 100 mp este de 57.8 mp.Pentru aceasta calculam impozitul pentru alimentatie publica.k8(x+y*q)*z.
Intrebarea se pune in cazul lunilor in care functioneaza terasa deoarece in perioada respectiva restaurantul clasic este deschis insa nimeni nu sta in interior.
Va rog pareri pentru ca in lege nu am gasit.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Stabilire impozit specific todor etelka todor etelka In cursul anului fiscal 2016 am realizat venituri din toate activitatile mai jos sus enumerate : 5610-Restaurante 5621-Activitati de alimentatie(catering) ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar turism, aplicabil de la 1 ianuarie 2017 Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura aceasta noua reglementare ma afecteaza si daca acest impozit va trebui platit si in urmatoarea situatie: - ... (vezi toată discuția)
Impozit specific complex hotelier oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Cum se calculeaza impozitul specific pentru un complex hotelier hotel 1 stea municipiu - 42 locuri de cazare restaurnat municipiu - 150 ... (vezi toată discuția)