avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt minora si am furat din Kaufland
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt minora si am furat din Kaufland

Bună ziua. Săptămâna trecută am fost la cumpărături in kaufland,pe lângă produsele pe care le-am cumparat am sustras un ruj in valoare de 45 de lei pe cate l-am băgat în maneca gecii. La iesirea din supermarket a venit un domn care m a chemat într-o încăpere,acesta fiind însotit de gardianul magazinului.
M-au controlat in buzunare,in geanta,in punga cu cumpărături si nu au găsit nimic,apoi m-au pus sa ma dezbrac si mi l-au găsit. Au chemat politia si acestia au scris ceva pe câteva foi in decursul a vreo 2-3 ore. La final mi-au cerut numărul de telefon,urmând ca eu sa fiu contactată. Dar nu am primit niciun telefon.
Sunt minoră si sunt la prima abatere. E prima oară în viata mea când fac asa ceva si sunt foarte stresata si disperată. Nu vreau sa am necazuri si nici sa apară în cazier.
Daca voi primi o amendă,aceasta va veni în posta sau la domiciliul? Mama mea stie,dar prefer sa nu afle tatăl.
Va rog ajutati-mă..
Cel mai recent răspuns: Daniela.25 , utilizator 00:08, 26 Ianuarie 2024
Vei fi chemata impreuna cu parintii la politie la cercetari penale . Parintii oricum vor afla. Este posibil sa se deschida un dosar penal .
Ai platit ulterior rujul?
orice lucru pe care il faci are, de obicei, repercursiuni. Pe viitor, gandeste-te inainte sa faci lucrul de genul acesta. Crezi ca a meritat acel ruj stesul prin care treci acum? Ar trebui sa incerci sa ai alte preocupari la varsta ta
Dacă tatăl verifica corespondenta va afla de fapta...
Nu ajungeți la închisoare pt ca sunteți la prima abatere și e mic prejudiciul.
Dosar penal s-a deschis, dar se va dispune renuntare la urmarire penala, parerea mea.

Alte discuții în legătură

Produs neachitat la casa in supermarket si apoi returnat Mathilde Mathilde Buna ziua. Parintii mei au mers la Lidl ptr cumparaturi si separandu-se in supermarket, mama fiind fara cos a ales un tricou in valoare de 30 de lei pe care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!!În data de 3 04 2023,am fost chemat la politie ,unde ... Kukurikadara Kukurikadara Bună ziua!!În data de 3 04 2023,am fost chemat la politie ,undea mi s au arătat niște imagini în care eu îmi fac cumpărăturile dintr un supermarket.Cum ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire ... Dani89@ Dani89@ Bună seara! Sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire la situația mea...Ieri am fost într un supermarket sa fac câteva cumpărături...ma jur ... (vezi toată discuția)