avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea tehnica a cladirii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea tehnica a cladirii

Buna ziua

Imi puteti spune de unde se recupereaza "CARTEA TEHNICA A BLOCULUI"si care este costul acestei recuperari,,,,cu ani in urma sa pierdut Cartea Tehnica.

Multumesc
Va puteti adresa la Primaria Locala, Serviciul Urbanism cu o cerere in acest sens!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte tehnica imobil sorin888 sorin888 Buna ziua, La blocul in care locuiesc au aparut niste probleme si, in acest sens, am solicitat asociatiei de proprietari sa imi dea o copie a cartii tehnice ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult spuneti-mi, si pentru adunarea generala extraordinara este necesara o prezenta de 50 la suta plus 1, altfel trebuie convocata a doua adunare ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a blocului buna seara, in urma cu 2 ani un bloc ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Cartea tehnica a blocului Buna seara, in urma cu 2 ani un bloc din cadrul unui ansamblu rezidential a fost dar in folosinta fara predarea cartii tehnice. De ... (vezi toată discuția)