avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate furnizare informatii pentru auditul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate furnizare informatii pentru auditul unui client/furnizor?

Buna ziua,

In situatia in care am primit o adresa de la un partener care isi desfasoara un audit, adresa prin care ni se cer o serie intreaga de informatii contabile, inclusiv realizarea unor situatii, intreb daca suntem obligati sau nu sa furnizam aceste informatii.

Si daca da, ce temei legal exista.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Administrator bloc de rea credinta Executortm Executortm Buna seara, Sunt proprietarul unui apartament intr-un complex de 2 case (parter + etaj) avand o curte comuna. Suntem in total 8 apartamente. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Federatia filantropia angajeaza manager financiar (ff-mf-004-09/ ff-mf-005-09) gasserane gasserane Federatia Filantropia este o organizatie non-profit, infiintat in 2008 cuprinzand 11 dintre cele mai puternice ONGuri organizate pe langa Biserica Ortodoxa ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)