avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate furnizare informatii pentru auditul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate furnizare informatii pentru auditul unui client/furnizor?

Buna ziua,

In situatia in care am primit o adresa de la un partener care isi desfasoara un audit, adresa prin care ni se cer o serie intreaga de informatii contabile, inclusiv realizarea unor situatii, intreb daca suntem obligati sau nu sa furnizam aceste informatii.

Si daca da, ce temei legal exista.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum putem solicita expertiza contabila pentru asociația ... oana intreaba oana intreaba Buna ziua, cum putem solicita expertiza contabila pentru asociația de proprietari a unui bloc? situația este următoarea: a fost sistată furnizarea de apa ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc de rea credinta Executortm Executortm Buna seara, Sunt proprietarul unui apartament intr-un complex de 2 case (parter + etaj) avand o curte comuna. Suntem in total 8 apartamente. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Federatia filantropia angajeaza manager financiar (ff-mf-004-09/ ff-mf-005-09) gasserane gasserane Federatia Filantropia este o organizatie non-profit, infiintat in 2008 cuprinzand 11 dintre cele mai puternice ONGuri organizate pe langa Biserica Ortodoxa ... (vezi toată discuția)