avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensia de nevazator
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensia de nevazator

Bunaziua, ma numesc Nicoleta si sunt rezidență in Italia de 15 ani.Parintii mei sunt amândoi surdo muti iar tatăl si nevăzător.Vreau sa ii aduc să locuiască cu mine in Italia pentru a putea avea grija ei.pensiile pe care le i-au in romania se pot transfera in Italia?
Pot cere pensie de invaliditate in Italia?va multumesc in anticip pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Pensie de nevazatori Nicolivia Nicolivia Buna ziua ma numesc Nicoleta si sunt rezidenta in Italia de 15 ani.As vrea sa ii aduc pe părinții mei să locuiască cu mine ei fiind surdo muti iar tatăl ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate italia Nedelea Ionel Nedelea Ionel Bună ziua sunt o persoana cu handicap locomotor vreau să știu dacă aplic pentru pensie de handicap în italia, eu în românia am acea indemnizație ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la pensie dandogaru dandogaru bunaziua. Am 56 de ani si momentan nu lucrez. am lucrat in Romania 17 ani cu grupa 1 si am toate sporurile de toxicitate, ore de noapte, si alte sporuri. In ... (vezi toată discuția)