avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensie de nevazatori
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensie de nevazatori

Buna ziua ma numesc Nicoleta si sunt rezidenta in Italia de 15 ani.As vrea sa ii aduc pe părinții mei să locuiască cu mine ei fiind surdo muti iar tatăl si nevăzător.As vrea sa stiu cum as putea transfera pensia lor in Italia sau trebuie să cer o alta pensie in Italia?Pot cer pensie de acompaniament pentru tatăl meu?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Pensia de nevazator Nicolivia Nicolivia Bunaziua, ma numesc Nicoleta si sunt rezidență in Italia de 15 ani.Parintii mei sunt amândoi surdo muti iar tatăl si nevăzător.Vreau sa ii aduc să ... (vezi toată discuția)
Pensie romania-italia Seracor Seracor Buna ziua Ma numesc Cornel SZ, si voi implini in luna iunie 65 de ani. Am vechime in munca efectiva de 11 ani in Romania, la care se adauga facultatea de 5 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, impreuna cu fostul meu sot (am divortat acum 1 an) ... catahurezeanu2025 catahurezeanu2025 Buna seara, Impreuna cu fostul meu sot (am divortat acum 1 an) avem 2 copii : un baietel de 8 ani si o fetita de 11 ani. Ma astept ca fostul sot sa deschida ... (vezi toată discuția)