Buna seara! Un avocat desemnat din oficiu pentru reprezentarea unui acuzat intr-un dosar penal are dreptul sa-i ceara acestuia onorariu pentru studierea dosarului, asistate la declaratii, in instanta, etc.?
Buna seara! Scuzați deranjul! Suntem patru fete, cu părinți decedați din pacate, vrem să impartim ce a ramas in urma părinților, dar una din noi nu vrea refuza motivul fiind ca ea a avut grija de tata si nu vrea sa imparta, povestea e lunga , grea si urata, dar eu saracuta imi vreau dreptul din doua case părintești din provincie , pământ la tara 4h, plus un apartament cu 3 camere in bucuresti Pallady! Saracuta fiind vreau sa stiu cum pot platii un d.na/ d.na avocat poate si din ce reiese din câștig, împart cu dansa/ dansul, decât sa nu am nimic , si deloc prefer să împart chiar si jumate din câștig, plus ca si cele două surori a le mele vor fi de acord sa dea din partea cuvenită, poate nu ca mine jumate dar vor da sigur si ele, garantez! Astept raspuns, vreau mult sa reusesc ,macar pt copiii mei ce merita o viață mai bună și un wc normal, nu in fundul curti ,o casa normală, cu mai mult de o camera unde dorm 4 insi, doi adulti si doi copii, o viață normală, nu in sărăcie cand altii lacomi isi opresc prea mult! Multumim din suflet indiferent de raspuns! As vrea sa stiu daca se poate asa, cu plata la final din ce se castiga/ împarte de la trei din noi, căci altfel nu am cum, nu ne permite viață, am un băiețel mic de 5 ani si nu am un servici, doar soțul lucrează, greu fiind cu naveta la tara! Astept raspuns! Multumim
Buna seara!Din suflet va rog,sa imi răspundeți și mie la o întrebare.Am formulat o cerere ptr recalcularea pensiei alimentare și spre finalul cererii,am solicitat sa fiu reprezentata de un avocat din oficiu.Procesul încă nu a început .Vreau sa renunț la avocatul din oficiu.Se mai poate renunța ?Multumesc anticipat!
tgeorgescu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
@Ranya200: Da, veniti cu avocat ales sau declarati ca va aparati singura (ceea ce nu e recomandat). Avocatul din oficiu va trebui platit pentru serviciile lui, banuiesc ca de catre stat, nu cunosc daca vi se vor cere bani pentru asta.
@yvantomoiaga17@gmail.com: Depuneti plangere la Politie.
@Copiiimeisicumine: Nu stiu daca avocatilor le este permis sa lucreze no cure, no pay.