Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa timbru mediu

Buna ziua
Daca taxa timbru de mediu a fost declarata ilegala de catre CJUE, recursul declarat de ANAF nu a ramas cumva fara obiect?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 13:06, 21 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca rămasă fără obiect. de ce a făcut anaf recurs? Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto: am pierdut în þarã, dar practica internaþionalã îmi este favorabilã. cum procedez? aiurelul36 aiurelul36 Buna ziua Anul trecut 2013 in febroarie am platit taxa auto , inainta sa fie timbru de mediu,am dat statul in judecata si mi-a respins cererea de restituire ... (vezi toată discuția)