avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dat in judecata de Rcs-Rds
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dat in judecata de Rcs-Rds

Buna ziua ,poate ma indruma cineva multumesc
am fost dat in judecata de rds,nu m am prezentat
aici sunt detaliile din proces de pe situl judecatoriei
La ce sa ma astept, Multumesc pentru raspus

18.01.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Completul de judecată nr. 20
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea având ca obiect cerere de valoare redusă formulată de reclamanta S.C. RCS&RDS S.A. în contradictoriu cu pârâtul HELMEGEANU ALEXANDRU IOAN. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 157,43 lei contravaloare facturi neachitate reprezentând servicii de telecomunicaţii facturate în data de 19.10.2015, 18.11.2015, 04.01.2016 şi 01.02.2016, precum şi la plata penalităţilor de întârziere de 0,20% pentru fiecare din facturile neachitate, până la data plăţii efective a debitului, a sumei de 274 lei(reprezentând contravaloare clauză penală „reduceri acordate” - diferenţă dintre preţul de listă al echipamentelor şi contravaloarea facturată până la momentul încetării contractului) şi a sumei de 1306,15 lei(reprezentând contravaloare clauză penală „reduceri acordate,” respectiv contravaloarea serviciilor de activare, utilizare reţea şi reducerea acordată la abonamentele de telefonie mobilă). Respinge cererea privind obligarea pârâtului la plata sumei de 538,80 lei contravaloare „clauză penală echipamente în custodie.” Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Bacău.
Document: 250/2017 18.01.2017



Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:36, 23 Ianuarie 2017
Daca nu veti plati sumele furnizorul va poate executa silit, poate pune poprire pe venituri din salariu, sa blocheze conturi din banci, sa vanda creanta unui recuperator.
Asta inseamna ca, daca nu faceti apel sau faceti apel care nu se admite, sunteti bun de plata,prin poprire pe venituri(pensie,salariu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rcs-rds, dare in judecata div26 div26 buna ziua , am fost dat in judecata din ianuarie de rds pana acum nu s a intamplat nimic as vrea sa stiu poate stie cineva la ce sa ma astept atasez ultima ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusa Ninanina18 Ninanina18 Buna seara. In 2014 am avut cateva abonamente de telefonie mobila si internet la Rcs. Dupa o perioada am fost in incapacitate de a plati, lucru care a dus la ... (vezi toată discuția)
Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! mulțumesc! ... Kingulescu Kingulescu Îmi poate explica cineva mai pe înțelesul tuturor! Mulțumesc! Admite, în parte, cererea de valoare redusă formulată de reclamanta B2KAPITAL PORTFOLIO ... (vezi toată discuția)