avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neinmatriculare in termen de 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neinmatriculare in termen de 30 zile

Buna seara,am si eu o dilema si sper sa primesc ajutor,in urma cu 2 ani am cumparat un auto second hand din tara,am facut actele de vanzare cumparare...am trecut masina la fiscal la primarie pe numele meu,dar din cauza taxei care facea cat pretul platit pe masina ,nu am mai inmatriculat-o pe numele meu..Acum,am inteles ca acea taxa se va scoate si as dori sa o inmatriculez pe numele meu...intrebarea mea este..mai trebuie sa reinoiesc actele cu vanzatorul? mai am nevoie de ceva de la el?...pot pati ceva la politie/rar deoarece(amenda?) nu am inmatriculat-o in termen?..multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: constantin29 , utilizator 21:02, 23 Ianuarie 2017
Nu mai aveti nevoie de niciun act de la vanzator.
Este posibil sa primiti amenda de la politie ptr nerespectarea termenului ptr inmatriculare.
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Am achizitionat o masina furata! Nefertari Nefertari Buna ziua! Acum aproximativ 2 luni, mi-am dorit achizitionarea unei masini, drept urmare am inceput sa caut pe site-uri cu masini second hand. Am gasit o ... (vezi toată discuția)