avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare

am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva. sunt doua surori care au mostenit un teren, iar fica uneia dintre surori vrea sa-si puna pe numele ei acel teren. surorile sunt de acord, dar eu ca fica uneia dintre surori vreau sa fac contract de vanzare-cumparare si as dori sa stiu cat ma costa aprox.? ms
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 09:48, 8 Septembrie 2009
Sfatul meu este sa va adresati unui notar public. El este singurul in masura sa va raspunda la aceasta intrebare.B-)
va trebui sa mergeti la notar , impreuna cu mama dvs si cu matusa .
la notariat urmeaza sa incheiati contractul de vanzare-cumparare a terenului respectiv .
de asemenea, taxele percepute pt incheierea si autentificarea unui astfel de act pot fi diferite de la un notariat la altul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot mosteni? brandoza2004 brandoza2004 buna ziua.am si eu o intrebare: cum imi poate lasa bunicul \'mostenire\' in vreun fel pt ca nu sa facut succesiunea de pe urma bunicii dec acum 2 anii,bunicul ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui imobil+teren GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN AS DORI SA STIU CA ACTE IMI TREBUIE LA VANZAREA UNUI IMOBIL +TEREN SI CE TAXE PLATESC CA VANZATOR. MENTIONEZ CA DETIN SUCCESIUNEA SI CERTIFICATUL DE MOSTENITOR ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu drept de uzufruct viager magdasimona magdasimona Buna ziua! In urma cu 3 ani matusa mea(acum in varsta de 80 ani),vaduva sotul decedat in anul 1984,nu au avut nici un copil,a incheiat impreuna cu mine si ... (vezi toată discuția)