avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Bună ziua! Dacă în cim se stipulează că cei care se pensionează sânt compensați cu un nr. de salarii, dar eu ies la pensie după 20 zile de la disponibilizare mai am dreptul la salariile compensatorii? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: iliesop , utilizator 16:47, 24 Ianuarie 2017
In acest caz, nu veti mai beneficia de acele salarii compensatorii acordate pentru iesirea la pensie.
Mulțumesc, dar, am înțeles că în termen de 30 zile de la disponibilizare se consideră că am ieșit la pensie de la societatea respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat disponibilizat angajator in faliment zoi zoi Buna ziua, Am o intrebare, daca un angajat este disponibilizat in perioada in care firma este intrata in faliment ,angajatul beneficiaza de salarii ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator alphinista alphinista salariul compensator se acorda dupa un anumit nr de luni lucrate intr-o firma iar daca da dupa cate luni?LA MULTI ANI TUTUROR UN AN NOU BUN VA DORESC si ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari colective Mihaill Mihaill Ma regasesc printre salariatii din domeniul feroviar care vor fi disponibilizati conform Ordonantei nr.9/2010.Pot beneficia de indemnizatie de somaj si venit ... (vezi toată discuția)